Tuesday 31 January 2012

Morbid, but oh so stylish!

Har inte mycket att skriva just nu, men ramlade över en intressant sak på www.etsy.com idag.

En läskig men väldigt vacker handväska! Så har ni ca 4,500 svenska kronor så kan den bli eran!


Friday 27 January 2012

Swedish "Ebay" shopping!

Idag vann jag en kofta på Tradera. Den kan behöva sys om lite, men jag blev verkligen kär i det vackra mönstret! Och grönt är min favoritfärg. I dag har jag haft fullt upp med tenta i skolan, tårtbak och kvalitetstid med sonen. En ganska bra fredag faktiskt.

Thursday 26 January 2012

The snow doesn't wanna go away, so I had to get a warm coat instead!

Igår blev det en sväng hos frisören iallafall och jag köpte läggningsvätska, hårnät och en liten fin bulle (ja, jag glömde bort vad det hette i samma sekund som hon sa det). Och jag lyckades hitta en okej kappa på myrorna eftersom den enda varma jacka jag har är en täckjacka som är 4 strl för stor och tillhör egentligen min far!











Sen hittade jag en väska också som jag köpte. OCH den absolut finaste sparkdräkten någonsin!! Men den var 2 strl för liten!??? Jag blev jätteledsen...









Titta va fiiiiin!!!

New dress!

Idag hittade jag en klänning på rean! Vet inte om jag älskar den eller om den är för tantig.. Hade tänkt ta en sväng förbi några second hand-butiker i morgon och leta efter en kappa. Kanske ta en titt hos frisören och köpa läggningsvätska också (snart ska dessutom Sivletto sälja sin egen läggningsvätska!).

Tuesday 24 January 2012

New arrivals!

Ja häromdagen kom mina nya kläder och min nya hatt! Jackan som jag köpte är gudomlig, superfin skärning men jag är som vanligt ganska bred över axlarna, men det funkar!
















Hatten var inte som jag förväntat mig, men den var fin ändå! Den ska pimpas lite, byta ut bandet mot ett annat och kanske någon brosch eller annan detalj ska på.





 

Sen hade jag absolut värsta hårdagen i morse! Så jag tvinnade upp allt till en bulle på ena sidan av huvudet! Blev ganska nöjd ändå och det kan absolut bli en favorit för lata dagar!

Wednesday 11 January 2012

Ok! To shop or not to shop!

Jaha, då har det rasslat in en hel del pengar på kontot då. Jag BORDE ju lägga undan en hel del egentligen. Men just nu känner jag att jag har knappt några kläder. I allafall som jag vill ha på mig!

Detta poppade upp på Kappahl´s rea:

Ca 700:- för alltihop. Jag är så himla sugen!!

Tuesday 10 January 2012

New life, new blog!

Ja, då ska man ge sig på att försöka blogga då! Det är lite läskigt men det kan bli kul. Jag tänkte dels blogga om mitt stora intresse för 30/40-talet och allt som hör därtill. Sen kommer det säkert bli en del om mitt privatliv också, men vi får se!

Idag var jag och fikade med några väldigt vackra och intelligenta flickor, får passa på nu innan skolan börjar på torsdag. Såhär såg dagens klädsel ut:



Tröja och byxor från HM (vilka fynd man kan göra), hatten är från Beyond Retro vid zinkensdamm.